Måndag

Helgen har vart både bra och dålig. Hade UF-mässa i Uddevalla i helgen och har sett fram mot de väldigt länge.
Men de va inte så lyckat som jag hade hoppats på.
Har mått skit hela helgen! Känt mig grymt utanför och har gråtit floder. 
Men nog om de, vill säga grattis till alla i klassen och i den andra klassen som vann priser på mässan.
Stort grattis!

Söndag

Denna helg har det hänt mycket. 
Börja helgen i fredags med att åka till Gbg och mönstra inför lumpen vilket gick mycket bra :) 
Sen i lördags så fyllde syster Sara 15 år, byxsmyndig och grejer :P 
och idag så har jag vart hos Victoria och öva inför morgondagens genomgång hos UF.



Både mamma och pappa klaga på att de inte har varit med på någon bild än så här kommer den mamma och pappa.
Älskar er

Fredag den 13:e

Idag är de fredag den 13:e och de märks kan jag säga... Har sjukt ont i magen, igen.
Har inga planer för helgen mer än att jag ska sy några fickor inför UF-mässan.
Ni kan köpa dom här förövrigt ;)  Mycket bra födelsedagspresent och liknande ;)
Hoppas ni får en bra helg så hörs vi kanske senare eller någon annan dag :)



Onsdag förmiddag

Igår va de lite torka på blogg fronten. Hade lite annat för mig än att sitta vid datorn. Iaf, nu sitter jag inne på handel med Rosa och jag försöker skriva lite på psykologi uppgiften som jag Emma och Victoria har men de går väl så där om jag säger så ;)   har inte vart med på alla lektioner så vet inte riktigt vad jag ska skriva så att de låter bra och så att inte dom andra ska ändra de direkt iaf...  men men ska fortsätta nu och kolla om de låter vettigt de jag skriver.

Gubben på månen

Ska gå och lägga mig nu. Har vart en slapp och mycket skön dag idag. Har pratat med en gammal kompis och vi ska träffas någon dag och reda ut ett och annat vilket känns bra för jag är inte en människa som vill vara sur eller arg på någon men de är ju sånt som händer ibland de också. Sen har jag tänkt en del idag och jag har kommit fram till en hel del bra saker som jag tror kan göra mig gott. Ska lämna de gamla och de som jag vet inte va något bra bakom mig och förhoppningsvis så blir de som jag vill att de ska bli, gäller bara att samla mod och ta första steget och bara våga. Men iaf sov så gott så hörs vi imorrn.

Ps. Jag och David kom fram till att vi båda längtar till sommaren igår när vi såg på Patrik 1,5 då den bara utspelar sig när de är bra väder, typ. Så tänkte att jag skulle bjuda på denna underbara bilden ifrån Key West. Får hålla till godo med denna tills sommaren kommer. Ds.


Sjuk

Vart hemma ifrån skolan idag, mår inte så bra. Sitter och kollar på Gossip Girl nu och väntar på att syrran ska komma hem ifrån praktiken med lite glass till mig. Så idag blir de nog inte så mycket mer än att slappa och kanske plugga lite psykologi. Ska även försöka lägga upp lite bilder ifrån bålrundan senare också.

Dagens outfit: T-shirt - Carlings
                           Byxor - Ullared


Mys kväll

Har vart en väldigt lugn dag idag, bakis och väldigt väldigt trött. Gjorde inte så mycket under förmiddagen mer än att sova och sen vid 6 kom David hit och vi såg på film och myste och sen åkte vi ut och köpte lite godis. Gjorde allt i fel ordning idag. hihi men va iaf en mycket mysig dag :)   Hoppas eran dag har vart lika bra som mig. Sov gott, de ska iaf jag göra


Bakis dag

Va bålrunda och 20 års fest igår, blev en  hel del att dricka. big suprise. Men de va faktiskt ett bra tag sen jag festa nu så de va roligt. Idag blir de att slappa och kanske se på film med David som är i stan för omväxlingsskull men vi får se hur de blir. Laddar upp lite bilder ifrån gårdags kvällen lite senare efter duschen.

Tips

Nu när jag ändå är igång så ska jag även tipsa er om en bra bok så här i "vår värmen" går även väldigt bra att läsa den till sommaren på stranden med en god drink i den andra handen.

Chockerande och avslöjande!
Pamela Anderson har gjort en resa från kanadensiskt småstadsliv till Hollywoods stjärnhimmel, och blivit en av världens mest kända kvinnor på kuppen. Hon använder skamlöst sina egna erfarenheter för att berätta om 21-åriga Star Wood Leigh, en vacker blondin med ett stort hjärta, och hennes omvälvande möte med de förmögna och hänsynslösa.
Ena sekunden jobbar hon dag på skönhetssalong och natt på restaurang, i nästa är hon omslagsflicka och mitt i hetluften dygnet runt. Men det är inte alldeles lätt för en naiv och troskyldig småstadstjej att hitta sin plats i en värld där alla slåss om utrymmet med näbbar och klor, och där många är beredda att göra vad som helst för sina femton minuter i rampljuset.
Star berättar vad som verkligen händer i Hollywoods hierarki, bakom slängkyssar och kamerablixtar. Här möter vi uppumpade D-kupor, hårdblonderade B-skådespelare och åtskilliga uppblåsta egon. Och en tjej som sett allt från insidan.
Pamela Anderson har mycket gemensamt med huvudpersonen Star. Hon växte upp i en småstad och blev upptäckt under en fotbollsmatch. Snart gjorde hon sitt första utvik i Playboy. Därefter följde genombrottet i tv-serien Baywatch - rollen som CJ Parker gjorde henne världskänd. Sedan dess har hon ständigt figurerat i pressen, inte minst under sitt stormiga äktenskap med Mötley Crüe-trummisen Tommy Lee.

 
Bok tips

Friday night

Precis som så många andra så har även jag tröttnat på min gamla blogg. Känner att jag vill börja om ifrån början. Har inte hänt så mycket idag. Tandläkaren och sen skolan i 2½ timme. Måste säga att bananlack är de vidrigaste som finns.

Funka inte så bra för mig att ladda upp bilder på den förra bloggen men jag hoppas att jag har löst de problemet nu.

Dagens outfit: T-shirt - Miami Ink  
                          Linne - Jc
                         Jeans - Jc


RSS 2.0